HL Vastgoed | Urk

Urk | Christinastraat 1

Kenmerken
soort: nieuwbouw
vraagprijs: € 325.000
Status: verkocht onder voorbehoud
bouwjaar: 2019
type: geschakelde 2-onder-1 kap woning
 
Oppervlakte en inhoud
woonoppervlakte: 152 m2
overige oppervlakte: 245 m2
perceel oppervlakte: 315 m2
inhoud: 400 m3
 
indeling
aantal kamers: 1
aantal slaapkamers: 3
aantal woonlagen: 2
 
Energie
energielabel: A
cv ketel: nvt
 
Buitenruimte
tuin: ja
achtertuin: ja
ligging tuin: Oost / West
 
Garage
soort garage: nvt

Omschrijving

Inschrijven op nieuwbouw Project Roos Oranjewijk fase 3 

Het betreft 10 eigentijdse Twee onder één kap woningen type Roos die gebouwd gaan worden aan de Christinastraat. 

In plan Oranjewijk fase 3 worden 10 twee-onder-eén-kap woningen gerealiseerd. Gelegen aan de Christinastraat een uitstekende locatie aan de rand van de Oranjewijk. Woningen met in het basisontwerp een slaapkamer en badkamer op de begane grond.
 

De woningen zijn ruim van opzet met 3 slaapkamers. De hal vormt de entree van de woningen. Vanuit de hal is de ruime woonkeuken, badkamer, ouderslaapkamer en lichte living bereikbaar. Deze is onder verdeeld in: open keuken en woonkamer met uitzicht naar zowel de achter als de voorzijde. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval. Via de trap in de entree komt u op de eerste verdieping. Hier bevinden zich 2 royale slaapkamers en bergruimte. De woning is op de toekomst voorbereid, zowel voor u als voor het milieu. Zo zijn alle woningen gasloos, voorzien van een individuele warmtepomp met bodemlus. 
De woning is optioneel nog uit te breiden.

 

Kies je voor wonen in de OranjeWijk
Dan kies je voor een gezellige jonge buurt met alles bij de hand. Het wordt een echte koningswijk die zich kenmerkt door het vele water en groen. De wijk heeft een goede bereikbaarheid en is heel kindvriendelijk. Speelveldjes en div. basisscholen het is allemaal dichtbij. Winkelcentrum Urkerhard het modernste winkelcentrum van Urk met alles voor je dagelijkse en minder dagelijkse boodschappen ligt op 10 minuten fietsen

 

Straat: Christinastraat

Bouwbedrijf: Van Der Steeg Ontwikkelen & Bouwen

Project: ROOS 10 x 2^1kap levensloop woningen

Inschrijven kan nu. U kunt de brochure Roos en het inschrijfformulier afhalen op ons kantoor Wijk 4 43. U mag hem daarna weer bij ons komen inleveren of naar ons opsturen. Dit kan tot maandag 8 april 17.00 uur, op Wijk 4 43 of mailen naar info@hlvastgoed.com.


Prijzen vanaf €325.000 V.O.N.

Voor meer informatie bel HL Vastgoed 06-18354525

 

Map