HL Vastgoed | Urk

Woningaanbod

Urk

verkocht onder voorbehoud
Zuiderhoofd 4

Ruime Tussenwoning met blijvend vrij uitzicht over een forse groenpartij voor de woning en is voorzien van een aangebouwde bijkeuken en garage, gelegen aan een rustige straat met toch alles op korte loopafstand zoals kerken, het oude centrum, winkelcentrum Urkerhard, Kindcentrum en scholen. Een groot pluspunt van deze woning is dat de achterzijde van de woning en de garage, via het parkeerpleintje goed bereikbaar is. Dit geeft de woning dus extra mogelijkheden.

€ 365.000

Urk

verkocht onder voorbehoud
Schelpenhoek 81

Tussenwoning (bj. 1972) met aangebouwde keuken en uitgebouwde erker en bijkeuken, op ruim kavel van 163 m2 en met geheel omheind achtererf!! Fraaie ligging aan rustig woonerf met veel groen partijen, kinderspeelplaatsen en palenscherm in de directe omgeving. Op loopafstand van bosgebied, scholen, kerken en vele andere voorzieningen!! En niet onbelangrijk deze woning heeft vanwege de gunstige ligging, blijvend vrij uitzicht over de groenstrook met vrij zicht op de bosrand.

Prijs op aanvraag

Urk

verkocht
Wijk 5 13

Op een bijzondere locatie aan de rand van het dorp, dichtbij de dijk, strand en vuurtoren gelegen, een echte vrijstaande woning met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op het eigen omheinde en bestrate erf!!

Prijs op aanvraag

Urk

verkocht
Schotbalk 21

Een mooi ruim 4 kamer appartement van 87m2 met ruime Living en wijds uitzicht richting Ransuil en Nagel. Op de tweede verdieping van appartementencomplex "Polderzicht" nabij het winkelcentrum Urkerhard.

Prijs op aanvraag

Urk

verkocht onder voorbehoud
Christinastraat Water Staete

Nog slecht 1 te koop. De Water Staete; het laatste moderne appartement vanaf 86m2 aan de Christinastraat. Aan de rand van de Oranjewijk dus vrij en waterrijk wonen

€ 362.500

Urk

verkocht onder voorbehoud
Arubastraat 14

uitgebouwde moderne Hoekwoning is gelegen aan een rustige ruime straat met voldoende parkeerruimte direct voor de woning in een kindvriendelijke buurt. Gelegen nabij bos, dijk, oude dorp havens en strand. De Arubastraat is op zich rustig omdat hier alleen bestemmingsverkeer komt. Met de fiets kunt u hier echt snel alle kanten op.

Prijs op aanvraag

Urk

te koop
Hoornse Hop 1K

Vlakbij het centrum van Urk aan het Hoornse Hop en dus nabij de A6 ligt deze ruime hoekunit met gemeenschappelijk voorterrein. Op dit terrein zijn meerdere bedrijven gehuisvest. En het geheel is v.v. een stevig metalen hekwerk. Deze geheel zelfstandige unit heeft circa 240 m2 BVO. En is eigenlijk nog in nieuwstaat.

Prijs op aanvraag

Urk

te koop
De Botter 10

Vanaf maandag 30 oktober a.s. kun je je inschrijven voor een appartement, tweekapper of een vrijstaande woning van Bouwbedrijf van der Steeg / Project de Botter. De inschrijving is op basis van voorlopige plattegronden, geveltekeningen en verkoopprijs. Download op deze pagina inschrijfformulier, druk op de groene knop, vul deze volledig in en lever jouw inschrijfformulier vervolgens bij ons in.

Prijs op aanvraag

Urk

te koop
Bestevaer 7

In project de BESTEVAER van HEUTBOUW zijn er 7 woningen vrij verkoopbaar. Let op deze woningen lopen dus niet mee in de verloting van 14 & 15 november door de gemeente Urk. Maar zijn nu al voor belangstellenden te reserveren.

Prijs op aanvraag