HL Vastgoed | Urk

Woningaanbod

Nieuw in de verkoop!

Urk

te koop
Pieter van Vollenhovenstraat 17

Seniorenwoning (bj. 2021) met slaapkamer en badkamer op de begane grond, is gelegen in de gezellige Oranjehof aan de Pieter van Vollenhovenstraat. De voorzijde is gelegen aan het gezamenlijke hofje, het binnenpleintje van de Oranjehof.

Prijs op aanvraag
Nieuw in de verkoop!
te koop
J. Marisstraat 1

Op het bedrijventerrein van Marknesse aan de J. Marisstraat worden op een kavel van 2800 m² 18 moderne bedrijfsruimtes gebouwd daarvan is er nu nog slechts 1 te koop, of te huur. Deze unit is naar verwachting per begin april 2022 beschikbaar.

€ 74.500

Urk

verkocht
Marsdiep 16 A

Kantoorruimte van 130m2 BVO op de 1e verdieping van Marsdiep 16 A Een nieuwe, eigentijds en moderne kantoorruimte, met de juiste uitstraling voor de moderne onderneming.

Prijs op aanvraag

Urk

verkocht
Waaigat 4 G

Te huur een Bedrijfsunit in het bedrijfsverzamelgebouw, aan de Waaigat 4.

Prijs op aanvraag

Urk

te koop
Arubastraat 33

Kangoeroe(ZORG)woning deze woning bestaat uit 2 woongedeeltes en is gelegen aan een rustige ruime straat met voldoende parkeerruimte direct voor de woning.

€ 187.500
verkocht onder voorbehoud
Paltrokmolen 10

Wij zijn op zoek naar een medebouwer voor een moderne 2^kap woning aan de Paltrokmolen te Espel. Afgebeeld is het basisontwerp, maar er kan nog volop rekening gehouden worden met uw specifieke wensen.

Prijs op aanvraag

Urk

te huur
Keteldiep 15

Diverse kantoorruimtes per direct beschikbaar voor de verhuur. De ruimtes zijn door de routing in het gebouw makkelijk bereikbaar voor uw bezoekers of klanten.

Prijs op aanvraag

Urk

te koop
Zwolsche Hoek 1

Bent u op zoek naar kleinschalige bedrijfsruimte, let dan op!! Wij hebben altijd wel iets klaarstaan. Bel ons voor een afspraak.

Prijs op aanvraag