HL Vastgoed | Urk

Woningaanbod

Nieuw in de verkoop!
te koop
Spijkweg 15

Bent u op zoek naar een schitterende vakantiechalet of investering in een recreatiewoning op een prachtige locatie? Dan is dit schitterende chalet op EuroParcs Zuiderzee te Biddinghuizen, onderdeel van EuroParcs, wellicht de perfecte keuze voor u.

Prijs op aanvraag
te koop
Russchemorsweg 15

Op het bedrijventerrein Russchemors te Neede aan de Oude Eibergseweg worden op een kavel van 2.400m², door ODH BV, 20 moderne bedrijfsruimtes ontwikkeld.

€ 66.950
te koop
De Bun 6 bouwnummer18

Nieuw te bouwen (bedrijfs)opslagunit van 25m2, aan De Bun 6-18 te Espel. Bent u opzoek naar een nieuwe kleine (bedrijfs)ruimte of opslag ruimte dan is dit uw kans.

€ 32.250

Urk

te koop
Malzwin 12 bouwnr. 4

6 nieuw te bouwen bedrijfspanden van 200 m2, de bouw start in december 2022 (alleen bouwnummer 4 is nog vrij). Ondernemers opgelet!! Dit is uniek de laatste alweer van 6 nieuw te bouwen bedrijfs / opslagpanden op bedrijventerrein de Zwolschehoek

€ 325.000
verkocht
Waterpas 2 - 12

Op het bedrijventerrein van Marknesse aan de Waterpas 2 staat een nieuw centrum met 18 moderne bedrijfsruimtes. Daarvan is er nu nog slechts 1 (nummer 12) te koop. Deze unit is per direct beschikbaar.

€ 77.000

Urk

te koop
Klifweg 17 / 19

Het Raathuis met bovenwoning. Dit horecabedrijf wordt ter overname aangeboden. Het Raathuis ligt centraal aan de dorpsingang, met op kleine (loop)afstand, de havens, het strand en dijk. Maar ook het dorpscentrum met zijn vele bezienswaardigheden.

Prijs op aanvraag

Urk

te koop
Wijk 6 133

Een echte oude Dorp woning met leuk hofje voor en achter, middenin het hart van het oude dorp. Deze woning is fraai centraal gelegen, met havens en het hele centrum binnen loopafstand.

Prijs op aanvraag

Urk

te koop
Arubastraat 33

Kangoeroe(ZORG)woning deze woning bestaat uit 2 woongedeeltes en is gelegen aan een rustige ruime straat met voldoende parkeerruimte direct voor de woning.

Prijs op aanvraag

Urk

te huur
Keteldiep 15

Diverse kantoorruimtes per direct beschikbaar voor de verhuur. De ruimtes zijn door de routing in het gebouw makkelijk bereikbaar voor uw bezoekers of klanten.

Prijs op aanvraag