HL Vastgoed | Urk

Woningaanbod

Nieuw in de verkoop!
te koop
Waterpas 2 - 11

Op het bedrijventerrein van Marknesse aan de Waterpas 2 worden op een kavel van 2800 m² 18 moderne bedrijfsruimtes gebouwd daarvan is er nu nog slechts 1 te koop, of te huur. Deze unit is naar verwachting per begin juli 2022 beschikbaar.

€ 74.500
Nieuw in de verkoop!

Urk

verkocht
Middelbuurt 53

Twee onder één kap woning met eigen oprit en vrij uitzicht. Deze woning staat op zeer korte afstand van diverse voorzieningen w.o. winkelcentrum het Urkerhard, diverse scholen, kerken en het speelbos.

€ 462.500
Nieuw in de verkoop!

Urk

te koop
Richel 45

Tussenwoning aan de Richel 45. Met vrij uitzicht over een groenstrook met waterpartij. En neen parkeerplaats direct voor de deur. De woning heeft een uitstekende ligging met korte verbindingen naar bos, dijk en het oude centrum van Urk.

€ 295.000
Nieuw in de verkoop!

Urk

te koop
Munnikplaat 33

Hoekwoning met aangebouwde keuken in het Urkerhart. Deze woning is fraai gelegen, met het uitzicht op een groenstrook en waterpartij, en heeft ook nog eens met een speelplek voor de kinderen direct aan de achterzijde van de woning.

Prijs op aanvraag
Nieuw in de verkoop!

Urk

te koop
Roggebot 32

Twee onder éénkapwoning met oprit, bijkeuken en garage, op ruim kavel!! Fraaie ligging aan woonerf met speel voorzieningen voor de kinderen!! Altijd uw eigen parkeerplaats. Op loopafstand van het WC Urker Hard, scholen en vele voorzieningen!!

Prijs op aanvraag

Urk

te koop
Alexiahof 11C

appartement (bj. 2015) in de Oranjewijk…. Dit royale 3 kamer appartement heeft een comfortabele leefruimte van ca. 93 m² aan woonoppervlak en beschikt over een ruim balkonterras van ca. 5 m².

€ 297.500

Urk

verkocht onder voorbehoud
Klifweg 17 / 19

Het Raathuis met bovenwoning. Dit horecabedrijf wordt ter overname aangeboden. Het Raathuis ligt centraal aan de dorpsingang, met op kleine (loop)afstand, de havens, het strand en dijk. Maar ook het dorpscentrum met zijn vele bezienswaardigheden.

Prijs op aanvraag

Urk

verkocht onder voorbehoud
Middelbuurt 51

Twee onder één kap woning met blijvend vrij uitzicht rondom en op groenstrook. Praktisch aan de rand van het Urkerhart. Gebouwd in 1992. Voor het opmetselen van de woning is een exclusieve handvormsteen gebruikt.

Prijs op aanvraag

Urk

verkocht onder voorbehoud
Frisostraat 75

8 nieuw te bouwen Kwadrantwoningen aan de Frisostraat in de Oranjewijk

€ 324.900