HL Vastgoed | Urk

Woningaanbod

Urk

verkocht onder voorbehoud
Singel 8

Een luxe geheel verbouwde Villa met aanleunwoning (bj. 1955 / 258 m2 woonopp.) met garage en vrijstaande schuur en overkapping op circa +/- 1.155 m2 eigen grond.

Prijs op aanvraag

Urk

verkocht
Frisostraat 2

Modern, ruim, sfeervolle woning welke klaar is voor de nieuwe bewoners, wat wil je eigenlijk nog meer! Dit is een nieuwe strakke hoekwoning waar alles gewoon klopt! Heerlijk ruim en alles strak en netjes afgewerkt. Klaar voor de toekomst. Dat vat de Frisostraat 2 in de Oranjewijk in het kort goed samen.

Prijs op aanvraag

Urk

te koop
Christinastraat Water Staete

Nieuw in verkoop De Water Staete;16 moderne appartementen vanaf 78m2 aan de Christinastraat. Aan de rand van de Oranjewijk dus vrij en waterrijk wonen

€ 332.500

Urk

verkocht
Irenestraat 35

Deze uitgebouwde moderne en zeer energiezuinige Tussenwoning. Mag passieve 0 woning genoemd worden, is gelegen aan de Irenestraat in de Oranjewijk, een ruim opgezette straat met voldoende parkeerruimte direct voor de woning in een kindvriendelijke buurt. Gelegen in de nabijheid van een speelgebied voor de kinderen en de Harmpje Visserschool. Grenzend aan de Willem Alexanderlaan de ontsluitingsweg voor deze wijk.

Prijs op aanvraag

Urk

te huur
Malzwin 12 Bouw nr.: 5

Te huur: nieuw bedrijfspand van 400 m2 BVO met verdieping, gereed in augustus 202 (bouwnummer 5 is te huur). Ondernemers opgelet!! Bent u op zoek naar een bedrijfs of opslagpand op bedrijventerrein de Zwolschehoek?? dan is dit uw kans!!

Prijs op aanvraag
te koop
Spijkweg 15

Bent u op zoek naar een schitterende vakantiechalet of investering in een recreatiewoning op een prachtige locatie? Dan is dit schitterende chalet op EuroParcs Zuiderzee te Biddinghuizen, onderdeel van EuroParcs, wellicht de perfecte keuze voor u.

Prijs op aanvraag
te koop
Russchemorsweg 15

Op het bedrijventerrein Russchemors te Neede aan de Oude Eibergseweg worden op een kavel van 2.400m², door ODH BV, 20 moderne bedrijfsruimtes ontwikkeld.

€ 66.950

Urk

te koop
Klifweg 17 / 19

Het Raathuis met bovenwoning. Dit horecabedrijf wordt ter overname aangeboden. Het Raathuis ligt centraal aan de dorpsingang, met op kleine (loop)afstand, de havens, het strand en dijk. Maar ook het dorpscentrum met zijn vele bezienswaardigheden.

Prijs op aanvraag

Urk

te koop
Wijk 6 133

Een echte oude Dorp woning met leuk hofje voor en achter, middenin het hart van het oude dorp. Deze woning is fraai centraal gelegen, met havens en het hele centrum binnen loopafstand.

Prijs op aanvraag